Fölbedömning

Välkommen till

Jönköpings Läns Varmblodsförening

Välkomna till Riddersberg Tenhult på fölbedömning och exteriörbedömning av ston den 1 september. Domare är Hans Wallemyr. JLVF ger 100 kr i rabatt till sina medlemmar som deltar i fölbedömningen, ange medlemsnumer i meddelande till arrangör vid anmälan.

 

SWB samarbetar med ASRP därför välkomnar vi även ridponnyer i år!

 

Det bedöms ca 5 föl i timman och ston som ska exteriörbedömas bedöms samtidigt som aktuellt föl.

 

Meddelande till deltagare och startlistor läggs ut på JLVFs hemsida den 22 augusti. Ev efteranmälningar läggs sist

 

Ordinarie anmälan stänger 17 augusti.

 

Proposition Fölbedömning 2018

Länk till anmälan

 

 

 

Välkomna att anmäla Ert föl till det regionala fölchampionatet som äger rum den 15 september på Riddersberg, Tenhult.

 

Det regionala fölchampionatet är ett arrangemang som samordnas av SWB Väst, SWB Östergötland, SWB Norra Kalmar, Ädla Hästen Skaraborg och Jönköpings läns Varmblodsförening.

Fölchampionatet är skiljt från fölbedömningen och har ett särskilt bedömningsprotokoll och räknas som en utställning där helhetsintrycket för dagen bedöms. Domare är Jan-Ove Stensson tillsammans med en jury som utgörs av Lasse Berglund.

 

Hur kvalar man till det regionala fölchampionatet?

Kvalificeringsgränsen för att få anmäla och deltaga i det regionala fölchampionatet är 23 poäng (76,7 %) för hoppföl och 24 poäng (80,0 %) för gångartsföl vid någon av de ovanstående samordnande föreningarnas fölbedömningar 2018. Anmälan görs genom TDB och den öppnar den 2 september. Proposition, startlistor och övrig information kommer att publiceras på www.jlvf.se och Jönköpings Läns Varmblodsförenings facebooksida.

 

Förutom ära och berömmelse tävlar fölen om fina priser såsom språng- och dräktighetsavgifter, stationsavgifter, gratis fölregistrering i SWB och andra fina priser som har skänkts från våra sponsorer.

 

Frågor om bedömningen besvaras av Anna: 070-747 29 77

Frågor om anmälan, avanmälan och startlistor besvaras Annica : 073-141 02 39